رولت ژامبون
مواد لازم :
تخم مرغ .........................................۷ عدد
آرد............................................... ۲۵ گرم (یک چهارم پیمانه)
شیر سرد ........................................نصف پیمانه
نمک و فلفل....................................به میزان لا زم
ژامبون ورقه شده..............................۸ ورق
سس مایونز.....................................۲ پیمانه
خیارشور رنده شده...........................۵ عدد
خیارشور، گوجه فرنگی، هویج و لبو.......مقداری جهت تزئین
روش تهیه :
قالب ۲۵ف۳۵ را چرب كنید. تخم مرغ، آرد، شیر، نمک و فلفل را مخلوط كنید و در قالب بریزید. سپس در فر گرم شده با دمای ۲۷۰ درجه ی سانتیگراد یا ۵۴۰ درجه ی فارنهایت، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود. پس از پخت، از فر درآورید و از قالب خارج كنید. اجازه دهید كمی خنک شود. می توانید سینی هم اندازه ای روی آن برگردانید تا نرم باقی بماند. سس مایونز رویش بمالید و ورقه های ژامبون را روی آن بچینید. خیارشور رنده شده را روی ورقه های ژامبون بپاشید و بعد رول كنید. روی رولت را سس مایونز بمالید و با خیارشور و گوجه فرنگی یا لبو و هویج، تزئین كنید.