ماهی قزل آلا با سس بادام
مواد لازم برای 4 نفر :
ماهی قزل آلا ....................................۴ عدد
نمک و فلفل......................................به مقدار لا زم
كره برای سس.................................۳۰ گرم
بادام پرک .........................................یک دوم فنجان
آبلیمو تازه .........................................۲ قاشق سوپ خوری
لیمو و شوید ......................................برای تزئین
روغن مخصوص سرخ كردنی.................۱۰۰ میلی لیتر
روش تهیه :
شكم ماهی را پاک كنید و بشوئید و با دستمال خشک كنید. بعد داخل شكم و روی پوست آن را نمک و فلفل بزنید. روغن را در تابه گرم كنید و ماهی را در آن به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه سرخ كنید. تا پوست ماهی برشته شود. سپس از تابه بردارید و داخل سینی بگذارید. در تابه ی دیگری كره را گرم و بادام را در آن سرخ كنید تا طلا ئی شود. در پایان، آب لیمو، را بیفزائید و سس بادام را بسرعت روی ماهی بریزید و با شوید و لیمو، آن را تزئین و بلا فاصل میل كنید.