باتیکی مرغ
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر :
كره ی آب شده .............................................۱۵ گرم
قارچ ریز خرد شده........................................۱۱۵ گرم
پودر نان سفید .............................................۵۰ گرم
سینه ی چرخ شده ی مرغ............................۳۵۰ گرم
زرده ی تخم مرغ ............................................۲ عدد
سفیده ی تخم مرغ .......................................۲ عدد
جوز هندی رنده شده......................................یک چهارم قاشق چای خوری
آرد الک شده ................................................۴ قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخ كردنی...........................۸۰ میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه .......................................مقداری
ترشی چغندر رنده شده..............................جهت تزئین
روش تهیه :
پس از حرارت دادن كره در تابه، قارچ را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. بعد از بخار شدن آب قارچ، بگذارید سرد شود. آنگاه پودر نان، مرغ، زرده ی تخم مرغ، جوز هندی، و نمک و فلفل را با قارچ مخلوط كنید و با دست ورز دهید تا كاملا یكنواخت شود. سپس سفیده ی تخم مرغ را در ظرف آنقدر هم بزنید تا پف كند. بعد نیمی از سفیده را داخل تركیب اضافه كنید و به آرامی هم بزنید و نیم دیگر را نیز اضافه و مخلوط كنید.
بعد مواد آماده را به ۱۲ قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را با دست به طول ۵/۷ و ضخامت ۵/۲ سانتیمتر شكل بدهید و آنها را در آرد بغلتانید. حالا روغن را در تابه بریزید تا داغ شود و هر دو طرف باتیكی ها را به مدت ۱۰ دقیقه سرخ كنید تا طلا ئی شود. اكنون به صورت گرم با ترشی چغندر و سبزیجات تازه تزئین كنید.