ملا قرمه
مواد لازم برای 6 نفر :
بادمجان قلمی................................................۱ كیلوگرم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین..........................به مقدار لا زم
روغن مایع سرخ كردنی ..................................به مقدار لا زم
جعفری، نعناع و گشنیز .................................نیم كیلوگرم
(نعناع كمتر باشد)
گوجه فرنگی...............................................نیم كیلوگرم
پیازداغ نگینی.............................................۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
سیر ........................................................۵ تا ۶ حبه
آبغوره .....................................................به مقدار لا زم
تخم مرغ ..................................................۶ عدد
روش تهیه :
بادمجان ها را پوست بگیرید و حبه ای خرد كنید. بعد نمک بپاشید، نیم ساعت استراحت دهید و در روغن تفت دهید. پس از آن، سبزی خرد شده را اضافه كنید و كمی تفت دهید. گوجه فرنگی پوست گرفته ی حبه ای خرد شده را نیز به مواد قبلی بیفزائید. آنگاه پیاز داغ و سیر حبه ای خرد شده را اضافه كنید و نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را هم بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
پس از آن، آبغوره را اضافه كنید. بعد در ظرف را بگذارید و حرارت را ملا یم كنید تا به روغن بیفتد. پس از آن، تخم مرغ ها را دانه دانه بشكنید و روی مواد قبلی بریزید. در ظرف را همچنان بگذارید تا تخم مرغ ها بسته شود.
حالا غذا آماده ی میل كردن است.