اردور بادمجان
مواد لازم برای 4 نفر :
خامه...................................۱۰۰ گرم
ماست چكیده......................۲۰۰ گرم
زرده ی تخم مرغ......................۱ عدد
شكر ....................................۱ قاشق غذاخوری
سیر.....................................۲ حبه
روغن زیتون............................۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو................................۲ قاشق غذاخوری
بادمجان ..............................۴ عدد
نان تست ...........................۴ برش گرد
روش تهیه :
خامه و ماست و زرده ی تخم مرغ را با شكر و سیر له شده مخلوط كنید و با مخلوط كن خوب بزنید. سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید; بعد از پخچال بیرون آورید و روغن زیتون و آب لیمو را اضافه كنید.
سپس با قاشق بستنی به صورت اسكوپ های گرد درآورید و مجددا در یخچال بگذارید. حالا بادمجان ها را با پوست به صورت مكعب های كوچک درآورید كمی روغن بمالید در فر قرار دهید تا كمی برشته شوند; یا اینكه در تابه ای داغ، كمی روغن زیتون بریزید و بادمجان ها را كمی تفت دهید تا نرم و سرخ شوند.
اسكوپ ها را از یخچال درآورید و در بادمجان سرخ كرده بغلطانید; سپس با نان تست میل كنید.