Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:30

3
اسفند
ترشی پوست پسته

ترشی پوست پسته

طرز تهیه ترشی پوست پسته

ترشی پوست پسته

 

 

مواد لازم :

 

پوست پسته»  تازه.............................۵۰۰ گرم

نمک...................................................۱ قاشق غذاخوری

 سركه ی سیب یا انگور.........................۱ لیتر

 تخم گشنیز.......................................۱ قاشق غذاخوری

گلپر نیمكوب شده..............................یک دوم قاشق غذاخوری

سیاه دانه........................................یک دوم قاشق غذاخوری

فلفل سبز تند...................................۲ عدد

 

روش تهیه :

 

ابتدا پوست پسته را در آب و نمک، به مدت ۲ ساعت خیس كنید (اگر از پوست پسته ی خشک استفاده می كنید، باید به مدت ۴ ساعت خیس شود). بعد آن را آبكش كنید و با آب سرد بشوئید.

اكنون در قابلمه آب بریزید و پس از جوشاندن، پوست پسته را در آن بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. این كار را دوبار انجام دهید. سپس آن را آبكش كنید و بعد از سرد شدن، در ظرف مورد نظر بریزید. سركه و ادویه جات و فلفل سبز تند درسته را به آن بیفزائید و در جای خنک نگه دارید. این ترشی، پس از پانزده روز آماده ی خوردن است.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترشی پوست پسته تعداد بازديد: 6185 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز