ترشی پوست پسته
مواد لازم :
پوست پسته» تازه.............................۵۰۰ گرم
نمک...................................................۱ قاشق غذاخوری
سركه ی سیب یا انگور.........................۱ لیتر
تخم گشنیز.......................................۱ قاشق غذاخوری
گلپر نیمكوب شده..............................یک دوم قاشق غذاخوری
سیاه دانه........................................یک دوم قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند...................................۲ عدد
روش تهیه :
ابتدا پوست پسته را در آب و نمک، به مدت ۲ ساعت خیس كنید (اگر از پوست پسته ی خشک استفاده می كنید، باید به مدت ۴ ساعت خیس شود). بعد آن را آبكش كنید و با آب سرد بشوئید.
اكنون در قابلمه آب بریزید و پس از جوشاندن، پوست پسته را در آن بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. این كار را دوبار انجام دهید. سپس آن را آبكش كنید و بعد از سرد شدن، در ظرف مورد نظر بریزید. سركه و ادویه جات و فلفل سبز تند درسته را به آن بیفزائید و در جای خنک نگه دارید. این ترشی، پس از پانزده روز آماده ی خوردن است.