لازانیای تره فرنگی و پیازچه
مواد لازم :
لا زانیای تخم مرغی.............................۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز...............................یک دوم ۱ عدد
كدو قلمی...........................................۲ عدد
پیازچه درشت......................................۲ عدد
گوجه فرنگی گیلا سی..........................۱۰۰ گرم
كره ....................................................۴۰ گرم
كالباس خرد شده...................................۵۰ گرم
جوز هندی و نمک..................................كمی
پنیر پیتزا.............................................۲۰۰ گرم
تره فرنگی درشت .................................۱ عدد
روش تهیه :
لا زانیا را پس از آبكش كردن، روی پارچه ی تمیزی پهن كنید تا آب آن گرفته شود سبزیجات را بشوئید و نگینی خرد كنید. گوجه فرنگی ها را از وسط دونیم كنید. ۳۰ گرم از كره را با سبزیجات و كالباس خرد شده تفت دهید. بعد نمک و جوز هندی بزنید. ۴ تا قالب گود ۱۰ سانتیمتری یا یک قالب ۲۰ سانتیمتری را چرب كنید. ابتدا با ورقه های لا زانیا كف و اطراف قالب را بپوشانید; آنگاه یک لا یه سبزیجات بعد پنیر، تا لا یه ی آخر كه لا زانیا قرار می گیرد. سپس داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.