Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:32

3
اسفند
رولت دورنگ

رولت دورنگ

طرز تهیه رولت دورنگ

رولت دورنگ

 

 

مواد لازم برای کوکوسبزی:

 

سبزی كوكو (تره، گشنیز، جعفری و شبت) ...............۵۰۰ گرم

تخم  مرغ................................................................۳ عدد

نمک و فلفل...........................................................به مقدار لا زم

آرد گندم................................................................۲ قاشق سوپ خوری

 

مواد لا زم برای كوكوی سیب زمینی:

سیب زمینی پخته و رنده شده ................................۲ عدد

تخم مرغ  ............................................................۱ عدد

نمک و فلفل.........................................................به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

ابتدا سبزی را بشوئید و ریز خرد كنید. بعد نمک و فلفل و آرد را به آن بیفزائید. سپس تخم مرغ را افزوده و كاملا  مخلوط كنید.

مواد آماده را در ظرف چرب كرده ی مستطیلی به ابعاد ۲۵ف۳۵ بریزید و كاملا  با قاشق پخش كنید در فر از قبل گرم شده، به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا مقداری سرخ شود. سپس طرف دیگر كوكو را برگردانید و روی طرف سرخ شده، مخلوط سیب زمینی پخته و له شده با تخم مرغ و نمک و فلفل بریزید. با كاردک كاملا  یكدست پهن كنید، آنگاه آن را  رول كنید و در كاغذ آلومینیوم بپیچید و در سینی فر در طبقه ی وسط، با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. آنگاه رولت را  از داخل فویل خارج كنید و مطابق شكل برش بزنید و تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، رولت دورنگ تعداد بازديد: 547 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز