رولت دورنگ
مواد لازم برای کوکوسبزی:
سبزی كوكو (تره، گشنیز، جعفری و شبت) ...............۵۰۰ گرم
تخم مرغ................................................................۳ عدد
نمک و فلفل...........................................................به مقدار لا زم
آرد گندم................................................................۲ قاشق سوپ خوری
مواد لا زم برای كوكوی سیب زمینی:
سیب زمینی پخته و رنده شده ................................۲ عدد
تخم مرغ ............................................................۱ عدد
نمک و فلفل.........................................................به مقدار لا زم
روش تهیه :
ابتدا سبزی را بشوئید و ریز خرد كنید. بعد نمک و فلفل و آرد را به آن بیفزائید. سپس تخم مرغ را افزوده و كاملا مخلوط كنید.
مواد آماده را در ظرف چرب كرده ی مستطیلی به ابعاد ۲۵ف۳۵ بریزید و كاملا با قاشق پخش كنید در فر از قبل گرم شده، به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا مقداری سرخ شود. سپس طرف دیگر كوكو را برگردانید و روی طرف سرخ شده، مخلوط سیب زمینی پخته و له شده با تخم مرغ و نمک و فلفل بریزید. با كاردک كاملا یكدست پهن كنید، آنگاه آن را رول كنید و در كاغذ آلومینیوم بپیچید و در سینی فر در طبقه ی وسط، با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. آنگاه رولت را از داخل فویل خارج كنید و مطابق شكل برش بزنید و تزئین كنید.