Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:20

3
اسفند
دست پیچ

دست پیچ

طرز تهیه دست پیچ

دست پیچ

 

 

مواد لازم خمیر :

 

آرد گندم.....................................................۲۲۵ گرم

كره ...........................................................۶۰ گرم

شیر ..........................................................۵ تا ۶ قاشق سوپ خوری

نمک و آویشن.............................................به اندازه ی كافی

 

مواد لا زم داخل خمیر:

روغن ...................................................۱ قاشق سوپ خوری

 پیاز.....................................................۱ عدد

نمک و فلفل.........................................به اندازه ی كافی

 دارچین ............................................به اندازه ی كافی

رب گوجه فرنگی ...............................۱ قاشق سوپ خوری

پنیر پیتزای رنده شده.........................۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه :

 

آرد و كره را با هم مخلوط كنید و شیر را به آن بیفزائید و بعد نمک و آویشن را اضافه كنید، اكنون خمیر آماده می باشد. روغن را در ماهیتابه بریزید و پیاز خرد شده و گوشت را در آن تفت دهید. بعد نمک، فلفل، دارچین و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزائید. خمیر را به صورت ورق نازک باز كنید و مواد نامبرده را بر روی خمیر به صورت نازک پهن كنید. پنیر را روی آن بریزید. لبه های دو طرف ورق خمیر را به وسط بیاورید و كمی فشار دهید تا به هم بچسبد. دوباره ورق تا شده را به وسط بیاورید و روی هم بگذارید. بعد آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. حالا  لوله ی خمیری را به قطعه های ۵/۱ سانتی متری ببرید و در سینی چرب شده، به مدت نیم ساعت در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت بگذارید تا آماده خوردن شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دست پیچ تعداد بازديد: 489 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز