دست پیچ
مواد لازم خمیر :
آرد گندم.....................................................۲۲۵ گرم
كره ...........................................................۶۰ گرم
شیر ..........................................................۵ تا ۶ قاشق سوپ خوری
نمک و آویشن.............................................به اندازه ی كافی
مواد لا زم داخل خمیر:
روغن ...................................................۱ قاشق سوپ خوری
پیاز.....................................................۱ عدد
نمک و فلفل.........................................به اندازه ی كافی
دارچین ............................................به اندازه ی كافی
رب گوجه فرنگی ...............................۱ قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزای رنده شده.........................۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
آرد و كره را با هم مخلوط كنید و شیر را به آن بیفزائید و بعد نمک و آویشن را اضافه كنید، اكنون خمیر آماده می باشد. روغن را در ماهیتابه بریزید و پیاز خرد شده و گوشت را در آن تفت دهید. بعد نمک، فلفل، دارچین و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزائید. خمیر را به صورت ورق نازک باز كنید و مواد نامبرده را بر روی خمیر به صورت نازک پهن كنید. پنیر را روی آن بریزید. لبه های دو طرف ورق خمیر را به وسط بیاورید و كمی فشار دهید تا به هم بچسبد. دوباره ورق تا شده را به وسط بیاورید و روی هم بگذارید. بعد آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. حالا لوله ی خمیری را به قطعه های ۵/۱ سانتی متری ببرید و در سینی چرب شده، به مدت نیم ساعت در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت بگذارید تا آماده خوردن شود.