کباب کوبیده هندی
مواد لازم :
مرغ چرخ كرده .........................۵۰۰ گرم
زرده ی تخم مرغ ........................۲ عدد
نمک و فلفل سفید......................به مقدار لا زم
گراماسالا................................. ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره ..................................۱ قاشق چای خوری
زنجبیل تازه رنده شده ...............۱ قاشق مرباخوری
گشنیز ریز خرد شده....................۲ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز قلمی تند ریز شده ......۲ عدد
روغن......................................۱ قاشق سوپ خوری
سیر له شده یا رنده شده.........۱ قاشق سوپ خوری
پنیر سفید رنده شده..............۵۰ گرم
آبلیموی تازه..........................۱ قاشق سوپ خوری
كره.....................................۳۰ گرم
پیاز رنده شده بدون آب ..........۱ عدد متوسط
پودر بادام............................۵۰ گرم
مواد تزیینی :
فلفل سبز ریز خرد شده ...................۱ عدد
گوجه فرنگی بدون تخم ریز شده ........۴ عدد
روغن برای سرخ كردن .....................۴ قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
گوشت مرغ چرخ كرده و زرده ی تخم مرغ، نمک و فلفل، گراماسالا و پودر زیره را خوب مخلوط كنید و ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
آنگاه زنجبیل رنده شده، گشنیز، فلفل سبز قلمی ریز شده، روغن، سیر رنده با پنیر رنده شده، آبلیمو و پیاز رنده شده و پودر بادام را مخلوط و به گوشت اضافه كنید و خوب ورز دهید. نیم ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود. گوشت ها را به سیخ های چوبی بكشید و در سینی، فلفل و گوجه فرنگی ریز شده بریزید. سیخ های كباب كشیده را روی آن قرار دهید و كمی با دست فشار دهید تا فلفل و گوجه فرنگی به گوشت ها بچسبد. سپس سیخ ها را پشت و رو كنید و باز روی فلفل و گوجه خرد شده فشار دهید تا هر دو طرف با فلفل و گوجه فرنگی تزئین شود و در آن فرو رود.
در ماهیتابه ی نچسبی (تفلون) روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و كباب ها را در آن با حرارت ملا یم سرخ كنید.
پس از آماده شدن، دسته ی سیخ را با كاغذ آلومینیوم بپیچید و سر سیخ را با زیتون سیاه و سبز تزئین كنید و در دیس بچینید. كره را آب كنید و با فرچه روی كباب ها بمالید و اطرافش را با جعفری تزئین كنید.