Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:15

3
اسفند
سوپ چینی

سوپ چینی

طرز تهیه سوپ چینی

سوپ چینی

 

 

مواد لازم:

 

سینه ی مرغ مكعبی خرد شده .....................۲۰۰ گرم

ذرت ...........................................................۵۰ گرم

تره فرنگی ریز شده........................................۵۰ گرم

كرفس ریز شده.............................................۵۰ گرم

پیاز ریز شده ................................................۵۰ گرم

قارچ ریز شده................................................۵۰ گرم

هویج رنده شده.............................................۵۰ گرم

سویا سس.....................................................۴ قاشق غذاخوری

آرد ذرت  ........................................................۴ قاشق غذاخوری

كره .............................................................۵۰ گرم

رشته فرنگی (رشته ی سوپ).........................۵۰ گرم

استاک مرغ....................................................۲ لیتر

نان تست سرخ شده.......................................۳ عدد

خامه ..........................................................۵۰ گرم

شیر ..............................................................یک لیوان

نمک و فلفل ..................................................به مقدار كافی

 

روش تهیه :

 

ماهیتابه را خوب بگذارید داغ شود. بعد كره را در آن بیندازید (حرارت باید زیاد باشد). بعد از اینكه كره خوب داغ شد، پیاز نگینی خرد شده و كرفس و هویج را اضافه كنید و با حرارت بالا  تفت هید. بعد از اینكه این سبزیجات تفت خوردند، سینه ی مرغ، تره فرنگی، ذرت و قارچ را نیز بیفزائید و باز با حرارت بالا  تفت دهید.

این مواد را با حرارت بالا  باید كمی تفت داد و نیز سبزیجات نباید آب بیندازند. بعد سویاسس را به مواد اضافه كنید. بعد از ۳۰ ثانیه آرد ذرت را بیفزائید و كمی تفت دهید.

حال استاک مرغ را اضافه كنید و بگذارید در حدود ۱۵ دقیقه بجوشد. در آخر رشته ی فرنگی را بیفزائید و بگذارید رشته بپزد.

بعد از پختن رشته، یک لیوان شیر اضافه كنید و باز بگذارید كمی بجوشد و نیز نمک و فلفل را بیفزائید. سوپ، بعد از پنج دقیقه جوشیدن با شیر آماده است. سوپ را از روی اجاق بردارید و خامه را به آن بیفزائید. نان های تست را هم به شكل مكعب های ریز درآورید و بعد از كشیدن سوپ در ظرف، روی آن بریزید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوپ چینی تعداد بازديد: 931 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز