سوپ چینی
مواد لازم:
سینه ی مرغ مكعبی خرد شده .....................۲۰۰ گرم
ذرت ...........................................................۵۰ گرم
تره فرنگی ریز شده........................................۵۰ گرم
كرفس ریز شده.............................................۵۰ گرم
پیاز ریز شده ................................................۵۰ گرم
قارچ ریز شده................................................۵۰ گرم
هویج رنده شده.............................................۵۰ گرم
سویا سس.....................................................۴ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ........................................................۴ قاشق غذاخوری
كره .............................................................۵۰ گرم
رشته فرنگی (رشته ی سوپ).........................۵۰ گرم
استاک مرغ....................................................۲ لیتر
نان تست سرخ شده.......................................۳ عدد
خامه ..........................................................۵۰ گرم
شیر ..............................................................یک لیوان
نمک و فلفل ..................................................به مقدار كافی
روش تهیه :
ماهیتابه را خوب بگذارید داغ شود. بعد كره را در آن بیندازید (حرارت باید زیاد باشد). بعد از اینكه كره خوب داغ شد، پیاز نگینی خرد شده و كرفس و هویج را اضافه كنید و با حرارت بالا تفت هید. بعد از اینكه این سبزیجات تفت خوردند، سینه ی مرغ، تره فرنگی، ذرت و قارچ را نیز بیفزائید و باز با حرارت بالا تفت دهید.
این مواد را با حرارت بالا باید كمی تفت داد و نیز سبزیجات نباید آب بیندازند. بعد سویاسس را به مواد اضافه كنید. بعد از ۳۰ ثانیه آرد ذرت را بیفزائید و كمی تفت دهید.
حال استاک مرغ را اضافه كنید و بگذارید در حدود ۱۵ دقیقه بجوشد. در آخر رشته ی فرنگی را بیفزائید و بگذارید رشته بپزد.
بعد از پختن رشته، یک لیوان شیر اضافه كنید و باز بگذارید كمی بجوشد و نیز نمک و فلفل را بیفزائید. سوپ، بعد از پنج دقیقه جوشیدن با شیر آماده است. سوپ را از روی اجاق بردارید و خامه را به آن بیفزائید. نان های تست را هم به شكل مكعب های ریز درآورید و بعد از كشیدن سوپ در ظرف، روی آن بریزید.