Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:17

3
اسفند
بورانی عدس

بورانی عدس

طرز تهیه بورانی عدس

بورانی عدس

 

 

 

مواد لازم :

 

عدس............................................۲ پیمانه

كدوی سبز ....................................۲ عدد

شوید تازه خرد شده........................۲ قاشق غذاخوری

پیازچه نگینی شده .........................۴ ساقه

پودر موسیر....................................۱ قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه ...........................به میزان لا زم

گردوی خرد شده..............................۲ قاشق غذاخوری

ماست چكیده..................................۲ پیمانه

گل سرخ خشک..............................۱ قاشق چای خوری

نعناع خشک..................................۱ قاشق چای خوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا عدس را حدود ۲ ساعت خیس كنید و بعد بپزید. سپس عدس پخته شده كدوی ریز رنده شده (با پوست)، شوید، پیازچه ی نگینی، پودر موسیر، نمک و فلفل و گردوی ریز شده را همراه با ماست، در ظرف بزرگی مخلوط كنید و مدت كوتاهی در یخچال نگه دارید تا مواد به خوبی مزه دار شوند. برای تزئین روی بورانی، می توانید از پودر گلسرخ و نعنای خشک و چند قطره زعفران حل شده استفاده كنید.

یادآوری:

اگر تمایل داشتید، می توانید كدو را آبپز كنید و به صورت پوره در بورانی میل كنید. پیازچه ها را با قیچی برش بزنید تا له نشود. بعد در مقداری روغن زیتون به مدت كوتاهی تفت دهید; سپس استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بورانی عدس تعداد بازديد: 535 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز