بورانی عدس
مواد لازم :
عدس............................................۲ پیمانه
كدوی سبز ....................................۲ عدد
شوید تازه خرد شده........................۲ قاشق غذاخوری
پیازچه نگینی شده .........................۴ ساقه
پودر موسیر....................................۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه ...........................به میزان لا زم
گردوی خرد شده..............................۲ قاشق غذاخوری
ماست چكیده..................................۲ پیمانه
گل سرخ خشک..............................۱ قاشق چای خوری
نعناع خشک..................................۱ قاشق چای خوری
روش تهیه :
ابتدا عدس را حدود ۲ ساعت خیس كنید و بعد بپزید. سپس عدس پخته شده كدوی ریز رنده شده (با پوست)، شوید، پیازچه ی نگینی، پودر موسیر، نمک و فلفل و گردوی ریز شده را همراه با ماست، در ظرف بزرگی مخلوط كنید و مدت كوتاهی در یخچال نگه دارید تا مواد به خوبی مزه دار شوند. برای تزئین روی بورانی، می توانید از پودر گلسرخ و نعنای خشک و چند قطره زعفران حل شده استفاده كنید.
یادآوری:
اگر تمایل داشتید، می توانید كدو را آبپز كنید و به صورت پوره در بورانی میل كنید. پیازچه ها را با قیچی برش بزنید تا له نشود. بعد در مقداری روغن زیتون به مدت كوتاهی تفت دهید; سپس استفاده كنید.