Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:33

2
اسفند
کوکوی تره

کوکوی تره

طرز تهیه کوکوی تره

کوکوی تره

 

 

مواد لازم :

 

تره  .....................................................۱ كیلوگرم

نعناع  .................................................۱۰۰ گرم

تخم مرغ..................................................۵ عدد

آرد.........................................................۲ قاشق سوپ خوری

بیكینگ پودر ............................................۱ قاشق مرباخوری

زردچوبه، ادویه، فلفل سیاه .......................به میزان لا زم

نمک.....................................................یک قاشق مرباخوری

 

روش تهیه :

 

تره را بعد از پاک كردن، با دست خرد كنید. اگر بعد از شستن خرد كنید، آب تره درمی آید و مزه كوكوی دلخواه نخواهد شد; و بعد از شستن بگذارید كاملا  آب تره برود و در این فاصله، تخم مرغ ها را با زردچوبه، بیكینگ پودر و آرد و ادویه جات و نمک كاملا  بزنید تا كف كند. بعد تره و كمی نعناع اضافه كنید. و در تابه كه قبلا  روغن ریخته اید و تقریبا داغ شده است بریزید و حرارت را ملا یم كنید تا مغز پخت شود وقتی یک طرف كوكو سرخ شد آن را به صورت مثلث برش بزنید و طرف دیگر را سرخ كنید و در آخر با سبزیجات و گوجه فرنگی تزئین كنید.

نكته: در صورت تمایل، می توان به این كوكو گردو اضافه كرد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کوکوی تره تعداد بازديد: 632 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز