کوکوی تره
مواد لازم :
تره .....................................................۱ كیلوگرم
نعناع .................................................۱۰۰ گرم
تخم مرغ..................................................۵ عدد
آرد.........................................................۲ قاشق سوپ خوری
بیكینگ پودر ............................................۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه، ادویه، فلفل سیاه .......................به میزان لا زم
نمک.....................................................یک قاشق مرباخوری
روش تهیه :
تره را بعد از پاک كردن، با دست خرد كنید. اگر بعد از شستن خرد كنید، آب تره درمی آید و مزه كوكوی دلخواه نخواهد شد; و بعد از شستن بگذارید كاملا آب تره برود و در این فاصله، تخم مرغ ها را با زردچوبه، بیكینگ پودر و آرد و ادویه جات و نمک كاملا بزنید تا كف كند. بعد تره و كمی نعناع اضافه كنید. و در تابه كه قبلا روغن ریخته اید و تقریبا داغ شده است بریزید و حرارت را ملا یم كنید تا مغز پخت شود وقتی یک طرف كوكو سرخ شد آن را به صورت مثلث برش بزنید و طرف دیگر را سرخ كنید و در آخر با سبزیجات و گوجه فرنگی تزئین كنید.
نكته: در صورت تمایل، می توان به این كوكو گردو اضافه كرد.