ته چین سه طبقه
مواد لازم :
برنج .........................................۵ پیمانه
مرغ .........................................۱ عدد
تخم مرغ ................................۶ عدد
ماست چكیده...........................۳ پیمانه
(اگر ترش نبود، ۵/۱ قاشق سوپ خوری آبلیمو اضافه كنید)
زردچوبه .................................یک چهارم قاشق چای خوری
روغن آبكرده..........................۱ پیمانه
زعفران.................................به میزان لا زم
روش تهیه :
برنج را آبكش كنید و مرغ را بپزید و استخوان های آن را جدا سازید. آنگاه تخم مرغ و ماست ترش و زردچوبه و روغن آبكرده را مخلوط كنید و مقداری آب جوش به زعفران بیفزائید و زعفران را هم با مایع مخلوط كنید و مقداری از این مایع را در ظرف نسوزی بریزید و مقداری مرغ روی آن بچینید و مقداری برنج روی آن بدهید.
بقیه مرغ را روی برنج بچینید و در ظرف را بپوشانید و در حدود ۲ ساعت روی حرارت ملا یم قرار دهید یا در فر ۳۵۰ درجه بگذارید. هر چه مدت طبخ بیشتر باشد، ته چین بهتر می شود. بعد از آماده شدن، به طور قالبی در دیس برگردانید.
مواد ته چین را می توانید در دو یا سه ظرف در اندازه های مختلف بریزید و بعد كه دم كشید، آنها را روی هم بگذارید و مانند كیک ۳ طبقه، با ماست آب رفته تزئین كنید. اگر ظرف نسوز نبود، آن را در آب سرد قرار دهید و بعد با كفگیر آن را از ته دیگ جدا سازید. این ته چین را، بهتر است برای روی برنج استفاده كنید.
نكته: در این غذا بجای گوشت مرغ از گوشت بره هم می توان استفاده كرد.