کوفته ریزه
مواد لازم :
گوشت چرخ كرده..........................۲۵۰ گرم
آرد نخودچی................................۱۰۰ گرم
پیازچه........................................۱۰۰ گرم
تخم مرغ ......................................۱ عدد
شوید و جعفری ریز شده..................۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زردچوبه .....................به مقدار لا زم
آب..............................................۲ لیوان
پیاز سرخ شده.............................۱ قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
در ظرفی، گوشت چرخكرده، آرد نخودچی، پیازچه خرد شده همراه با ساقه، تخم مرغ، شوید و جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل بریزید و خوب ورز دهید. سپس از مایه گلوله هایی به اندازه ی یک نارنگی در دست بگیرید و گرد كنید و در ظرفی بچینید. در قابلمه ای دو لیوان آب بریزید و بگذارید بجوشد.
بعد مقداری نمک و زردچوبه و پیاز سرخ شده به آب اضافه كنید. همین كه دوباره آب جوش آمد، كوفته ها را یكی یكی درون ظرف بیندازید. در ظرف را بگذارید تا به مدت نیم ساعت با حرارت كم بپزد. آب كوفته ریزه باید كم شده باشد.