آلودو پیازه
مواد لازم :
سیب زمینی.........................................۱ كیلو
پیاز درشت............................................نیم كیلو
روغن مایع.............................................۱ لیوان
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه ....................به میزان لا زم
آب زعفران (زعفران حل شده)..................۱ قاشق غذاخوری
روش تهیه :
سیب زمینی پوست گرفته را با مقداری آب كه روی آن را بگیرد، روی حرارت بگذارید تا كاملا پخته شود. سپس آن را در آبكش بریزید و بلا فاصله با گوشتكوب یا دستگاه له كنید. البته می توان سیب زمینی را به صورت نگینی خرد كرد.
پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلا ل برش بزنید و با روغن مایع در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و مرتبا هم بزنید تا طلا یی رنگ شود. ۱ قاشق چای خوری زردچوبه و ۱ قاشق چای خوری ادویه و نمک و فلفل به آن اضافه كنید و مقداری تفت دهید. بعد سیب زمینی های له شده یا نگینی را اضافه كنید و مقداری تفت دهید.
حرارت را خیلی ملا یم كنید. در ظرف را حدودا ۱۵ دقیقه بگذارید تا مقداری خوراک نرم شود. آب زعفران اضافه كنید و آن را هم بزنید. بعد از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواه بریزید و مقداری پیاز سرخ شده روی آن بپاشید.