شیر برنج زرین
مواد لازم:
برنج ................................۱ پیمانه
آب ..................................(۵۰۰میلی لیتر) ۲ پیمانه
شیر................................(۱ لیتر) ۴ پیمانه
شكر..............................(۲۰۰گرم) ۱ پیمانه
زعفران آسیاب شده.........۱ قاشق چای خوری
زرده ی تخم مرغ ............۳ تا ۴ عدد
پسته برای تزئین .........مقداری
روش تهیه :
برنج را بشوئید و با دو پیمانه آب روی اجاق با حرارت ملا یم قرار دهید تا نیم پز شود. بعد شیر را اضافه كنید و بگذارید برنج بپزد و كاملا شكفته شود. آنگاه شكر و زعفران را مخلوط كنید و در برنج بریزید.و بگذارید تا غلیظ شود. حال ظرف را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه صبر كنید.
زرده های تخم مرغ را با چند قاشق از شیربرنج زرین مخلوط كنید و به آن بیفزایید و خوب هم بزنید و در ظرف مورد نظر بریزید. زمانی كه سرد شد، روی آن را با پسته خرد شده یا خلا ل پسته تزئین كنید.