Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:00

2
اسفند
آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

طرز تهیه آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

 

 

مواد لازم :

 

سبزی آش..............................................۵/۱ كیلو

شامل: تره، گشنیز، جعفری، اسفناج و ترخان

لوبیا سفید، نخود و عدس..........................۶۰۰ گرم

برنج......................................................۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)

بلغور گندم ...........................................۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)

گوشت سردست گوسفند.....................۵۰۰ گرم

پیاز...................................................۷۰۰ گرم

روغن ...............................................۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)

زردچوبه ..........................................۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل ....................................به میزان لا زم

پیاز سرخ شده ی زعفرانی.................یک دوم پیمانه

 

روش تهیه :

 

پس از پاک كردن سبزی آن را بشوئید و خرد كنید. حبوبات را  كه شب قبل خیس كرده اید  بپزید و كنار بگذارید. برنج، بلغور گندم را ۴ ساعت قبل خیس كنید و بعد بپزید. گوشت را با یک عدد پیاز و كمی زردچوبه و نمک بپزید و بعد آن را بكوبید.

پیاز را خرد و در روغن سرخ كنید و بعد زردچوبه به آن بیفزائید. پس از جوشاندن آب، سبزی را در آن بریزید و بپزید، بعد حبوبات و برنج و بلغور پخته شده را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس گوشت پخته و كوبیده را با پیاز داغ و نمک و فلفل اضافه كنید و بگذارید تمام مواد پخته و له شود و جا بیفتد.

بعد آن را در ظرفی بریزید و رویش را با پیاز داغ و زعفران تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، آش شله قلمکار تعداد بازديد: 547 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز