Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:13

2
اسفند
ترشی نازخاتون

ترشی نازخاتون

طرز تهیه ترشی نازخاتون

ترشی نازخاتون

 

 

مواد لا زم 

بادمجان كبابی كوبیده شده.........................    یک كیلوگرم

ریحان سبز و بنفش.....................................  از هر كدام یک دسته

گشنیز....................................................   ۲ دسته

سیر رنده شده یا كوبیده .............................۳-۲ حبه درشت

آبغوره جوشیده شده................................. به مقدار لا زم

نمک...................................................... به مقدار لا زم

 

روش تهیه:

ابتدا بادمجان ها را شسته، و دو تا سه خط نسبتا عمیق بر روی آن ها بیندازید، روی آتش كبابی  كنید و یا درون فر قرار دهید. پس از كمی كه خنک شد، پوست آن ها را گرفته، با آب بشویید و در صافی قرار  دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس به همراه ریحان، گشنیز و سیر  چرخ كنید.

در آخر آبغوره و نمک را اضافه كنید و هم بزنید. پس از ده دقیقه، دوباره به آن مقداری آبغوره اضافه نمایید، زیرا بادمجان آبغوره را به خود می گیرد و سطح مواد خشک می شود (این ترشی باید در یخچال نگهداری شود).

 آبغوره باید به حدی باشد كه كاملا  روی مواد ترشی را بپوشاند.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترشی نازخاتون تعداد بازديد: 971 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز