ساندویج سوخاری قارچ و پنیر
مواد لا زم برای ۲ نفر
قارچ خرد شده ........................................ ۵۰ گرم
پیازچه خرد شده ..................................... ۱ قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده ................................... ۱ قاشق سوپ خوری
كالباس رنده شده ................................. ۵۰ گرم
نمک و فلفل ......................................... به مقدار لا زم
پنیر پیتزای رنده شده ............................. ۵۰ گرم
نان تست ........................................... ۴ ورق
كره .................................................. ۲ - ۱ قاشق سوپ خوری
روش تهیه:
تمامی مواد به جز كره را با هم مخلوط نمایید. كره را روی ۲ عدد از نان ها بمالید و مواد آماده شده را دو قسمت كرده و روی نان ها قرار دهید و نان دیگر را روی آن ها بگذارید و به مدت ۳ دقیقه در ساندویچ ساز یا كباب پز قرار دهید.