Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:12

2
اسفند
پیتزا مارگاریت (ایتالیایی)

پیتزا مارگاریت (ایتالیایی)

طرز تهیه پیتزا مارگاریت

پیتزا مارگاریت (ایتالیایی)

 

 

 

مواد لا زم برای تهیه ۱ عدد خمیر

 

آرد ...............................................  ۲۲۵ گرم

نمک ................................ چ قاشق چای خوری

مایه خمیر  .......................... یک قاشق چای خوری

آب ولرم  .................................... ۱۵۰ میلی لیتر

روغن زیتون ........................  ۱ قاشق سوپ خوری

 

مواد لا زم برای رویه:

گوجه فرنگی  ...................................... ۴۰۰ گرم

روغن زیتون ........................  ۲ قاشق سوپ خوری

ریحان ساطوری شده ..............  ۲ قاشق سوپ خوری

پنیر ماتزارلا  ......................................  ۱۵۰ گرم

پنیر پارمز ان ........................  ۲ قاشق سوپ خوری

پودر مریم گلی  .............. ۱ قاشق چای خوری سرصاف

 

روش تهیه :

 

آرد و نمک را در ظرف مناسبی الک كرده و مركز آن را گود كنید. مایه خمیر، آب ولرم  و روغن زیتون را اضافه و خمیر را آماده كنید. روی سطح آردپاشی شده خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در یک ظرف چرب شده قرار دهید و روی خمیر را با یک كیسه فریرز كه آن را نیز چرب كرده اید بپوشانید و در دمای محیط برای حدود یک ساعت استراحت دهید.بعد از اینكه حجم خمیر دو برابر شد، روی سطح آردپاشی شده خمیر را به صورت نازک باز كنید (به ضخامت نان تافتون). دور خمیر را با انگشت به سمت بالا  لبه بدهید و سس آماده شده را با قاشق روی آن كاملا  پخش كنید و در فر گرم شده با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه بپزید.

روش تهیه سس رویه:

گوجه فرنگی ها را پوست كنده، پوره كنید و به همراه روغن زیتون روی شعله متوسط قرار دهید تا آب آن كشیده شود. ریحان ساطوری شده را اضافه كنید و از روی شعله بردارید. یک لا یه از سس را با قاشق روی خمیر پهن كنید و روی آن پنیر ماتزارلای  ورقه شده را با كمی فاصله از هم بچینید و روی آن پارمزان رنده شده و پودر مریم گلی بپاشید و در فر قرار دهید.

نكته ۱:  در حین كار حتما روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود.   نكته ۲: بهتر است برای اطمینان از خمیر، آن را ۱۰-۵ دقیقه در آب گرم و مقداری شكر بگذارید تا عمل آید.

روش پوست كندن گوجه فرنگی:

انتهای پوست گوجه فرنگی ها را با چاقو یک ضربدر بكشید و آن ها را به همراه مقدار كمی نمک داخل آب در حال جوش بریزید. بعد از چند دقیقه گوجه فرنگی ها را از آب درآورده و در ظرف پر از یخ بریزید تا پوست آن ها ور بیاید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پیتزا مارگاریت تعداد بازديد: 957 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز