چامین گوشت
مواد لا زم
فیله گوساله خلا ل شده .............................. ۴۰۰ گرم
روغن مایع مخصوص سرخ كردنی ................... چ پیمانه
پیاز خلا ل شده .......................................... ۱ پیمانه
قارچ ورقه شده ....................................... ۲۵۰ گرم
كرفس خلا ل شده ................................... ۲ پیمانه
هویج خلا ل شده .................................... ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای سبز خلا ل شده ................. ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خلا ل شه ................. ۱ پیمانه
جوانه ماش ......................................... ۲ پیمانه
نمک ............................................. به مقدار لا زم
فلفل سیاه ....................................... چ قاشق چای خوری
سویا سس .......................................ح پیمانه
نشاسته ذرت ................................. ۱ قاشق مرباخوری
آب سرد ............................................ذ پیمانه
روش تهیه:
ابتدا مقداری از روغن را در تابه ای ریخته روی حرارت بالا قرارداده، و پیاز را تفت دهید و سپس گوشت را اضافه كرده ۸ دقیقه تفت دهید. سپس خلا ل كرفس و فلفل دلمه ای ها را اضافه كنید بعد هویج و قارچ های ورقه شده را اضافه كنید و در نهایت جوانه ماش پس از ۳ دقیقه تفت دادن فلفل و سویا سس را اضافه نمایید.
كاملا مواد را مخلوط نمایید در صورت نیاز به روغن و تفت دادن سبزیجات بقیه روغن را بیفزایید اگر در نهایت نیاز به نمک داشت می توانید كمی نمک بزنید. چامین شما در این زمان آماده می باشد در صورت دلخواه می توانید ۱ قاشق مرباخوری نشاسته ذرت را در آب سرد مخلوط نمایید و به خوراک اضافه كنید تا لعاب خاصی به خود بگیرد و پس از اولین جوش شعله را خاموش نمایید این غذا معمولا با یک فنجان برنج فشرده در كنار ظرف هر فرد سرو می شود.