دلمه فلفل
مواد لا زم برای ۸-۶ نفر
پیاز ...................................................... ۱ عدد
روغن یا كره ..........................................به مقدار لا زم
گوشت چرخ كرده ..................................۵۰۰ گرم
نمک، زردچوبه و ادویه ........................... به مقدار لا زم
رب گوجه فرنگی ................................ ۲ قاشق غذاخوری
برنج ...................................................۱۰۰ گرم
لپه ...................................................۷۰ گرم
سبزی دلمه* .......................................۵۰۰ گرم پاک شده
فلفل دلمه ای ..................................... ۵۰۰ گرم
آب گوجه فرنگی .................................۱ لیتر (۲ قاشقغذاخوری رب گوجه فرنگی)
روش تهیه :
پیاز را به صورت ریز خرد كرده، با كمی روغن تفت دهید. سپس گوشت را اضافه نموده، تفت دهید. آن گاه زردچوبه و رب گوجه فرنگی را بیفزایید. سپس مقداری آب ریخته، بگذارید بجوشد برنج را كه از قبل خیس كرده اید، داخل مواد ریخته، بگذارید نیم پز شود. لپه را نیز با آب بپزید و به برنج اضافه كنید. پس از سرد شدن سبزی خرد شده و ادویه را بیفزایید.قسمت بالا ی فلفل ها را برش داده، دانه های وسط آن را درآورید و از مواد، داخل فلفل ها را پر كنید. فلفل ها را همراه آب گوجه فرنگی و كره داخل قابلمه قرار دهید بگذارید آرام بپزد.اگر از رب گوجه فرنگی استفاده نمودید، رب را با كره تفت داده، مقداری آب به آن اضافه كنید و فلفل ها را با آن بپزید.