سالاد برنج و سبزیجات
مواد لا زم برای ۱۰-۸ نفر
برنج پخته گرم ................................................ ۸ فنجان
فلفل دلمه ای قرمز، ورقه های نازک ................. ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز، ورقه های نازک .................. ۱ عدد
پیازچه خرد شده .......................................... ۶ ساقه
كشمش .................................................. ۱ فنجان
نخود سبز پخته ........................................ ۱ فنجان
زیتون خرد شده ........................................ چ فنجان
جعفری خرد شده ...................................... ح فنجان
شوید .................................................... ح فنجان
نمک و فلفل .......................................... به مقدار لا زم
مواد لا زم برای تهیه سس
سس خردل ................................... ۲ قاشق سوپ خوری
سركه ........................................... چ فنجان
شكر .......................................... ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون .................................. چ فنجان
نمک و فلفل ............................... به مقدار لا زم
روش تهیه:
تمام مواد سس را در یک كاسه ریخته، با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید.برنج پخته گرم را با ۵/۱ فنجان سس مخلوط كرده، بگذارید سرد شود. بقیه مواد سالا د را به برنج اضافه كنید و در صورت لزوم نمک، فلفل و باقیمانده سس سالا د را نیز افزوده و بلا فاصله سرو كنید. همچنین می توان روی ظرف سالا د را پوشاند و به مدت ۴-۱ ساعت در یخچال قرار داد. كمی قبل از مصرف آن را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسد.