اردور مرغ
مواد لا زم
سینه مرغ ........................................... ۱ عدد
پیاز ................................................... ۱ عدد كوچک
جعفری خرد شده .............................. ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز ..................................... ۱ قاشق غذاخوری
خامه ............................................. ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و نمک ............................ به مقدار لا زم
نان تست ....................................... ۶ عدد
روش تهیه :
سینه مرغ را با پیاز پخته سپس استخوان های آن را جدا كنید. آن گاه سینه مرغ را به همراه جعفری، سس مایونز، خامه، فلفل قرمز و نمک درون دستگاه خردكن بریزید تا كاملا خرد شوند و حالت چسبندگی پیدا كنند. مواد را درون قیف (با ماسوره كنگره دار) بریزید. سپس روی نان های تست را كه به ابعاد ۲ف۲ سانتی متر برش داده اید، شكوفه بزنید تا سطح آن ها پر شود و بعد با دانه های ژله تزیینی تزیین نمایید.