Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:47

29
بهمن
سوفله سبزیجات + فیلم

سوفله سبزیجات + فیلم

طرز تهیه سوفله سبزیجات

سوفله سبزیجات

 

 

 مواد لا زم برای ۴ نفر

قارچ تفت داده شده ................................. ۲۵۰ گرم

هویج پخته و خرد شده ................................ ۱ عدد

كدو خرد شده ............................................۱ عدد

گل كلم پخته و خرد شده   .......................۱۰۰ گرم

نخودفرنگی پخته (یا هر سبزیجات دیگر)....... ۵۰ گرم

پیاز نیمه طلا یی ...................................... ۳ قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه ای خرد شده ........................... ۱ عدد

تخم مرغ .................................................۴ عدد

كره  .....................................................۵۰ گرم

شیر .................................................. ۲۰۰ میلی لیتر

آرد   ..................................................... ۳ قاشق سوپ خوری

پنیر پیتزا .............................................۱۰۰ گرم

نمک و فلفل   .......................................به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

آرد و كره را روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید تا طلا یی كم رنگ شود. سپس اجاق را خاموش كرده و كم كم شیر را به آن اضافه نمایید و هم بزنید تا یكدست شود و دوباره روی حرارت ملا یم گذارید تا غلیظ شود (به غلظت فرنی درآید). در آخر نمک و فلفل را افزوده و اجاق را خاموش كنید تا مایه سرد شود. سپس زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا كرده، زرده ها را یكی یكی به مایه آماده و خنک شده بیفزایید و با همزن آن را یک دست كنید. پنیر پیتزای رنده شده و سبزیجات را به مایه قبل اضافه كرده با قاشق مخلوط نمایید. سفیده تخم مرغ را در ظرفی تمیز و خشک با همزن بزنید تا كاملا  پفكی شود. سپس آن را به كمک كفگیر آرام و دورانی به مواد آماده شده اضافه كنید و بعد آن را در ظرف دیواره بلندی كه با همان ظرف سرو شود ریخته و در طبقه وسط فری كه از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم كرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

نكته ۱: در نیم ساعت اول نباید در فر باز شود چون پف سوفله می خوابد.

نكته ۲: فر حتما باید از قبل گرم شده باشد تا سوفله خوب پف كند و آب نیندازد.

نكته ۳: در این سوفله به دلخواه می توان از یک قاشق چای خوری پودر آویشن یا نصف قاشق چای خوری جوز هندی استفاده كرد.

نكته ۴: شما می توانید به دلخواه و با توجه به ذائقه خود، سایر سبزیجات را جایگزین نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوفله سبزیجاتپ تعداد بازديد: 577 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز