سوفله سبزیجات
مواد لا زم برای ۴ نفر
قارچ تفت داده شده ................................. ۲۵۰ گرم
هویج پخته و خرد شده ................................ ۱ عدد
كدو خرد شده ............................................۱ عدد
گل كلم پخته و خرد شده .......................۱۰۰ گرم
نخودفرنگی پخته (یا هر سبزیجات دیگر)....... ۵۰ گرم
پیاز نیمه طلا یی ...................................... ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای خرد شده ........................... ۱ عدد
تخم مرغ .................................................۴ عدد
كره .....................................................۵۰ گرم
شیر .................................................. ۲۰۰ میلی لیتر
آرد ..................................................... ۳ قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا .............................................۱۰۰ گرم
نمک و فلفل .......................................به مقدار لا زم
روش تهیه :
آرد و كره را روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید تا طلا یی كم رنگ شود. سپس اجاق را خاموش كرده و كم كم شیر را به آن اضافه نمایید و هم بزنید تا یكدست شود و دوباره روی حرارت ملا یم گذارید تا غلیظ شود (به غلظت فرنی درآید). در آخر نمک و فلفل را افزوده و اجاق را خاموش كنید تا مایه سرد شود. سپس زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا كرده، زرده ها را یكی یكی به مایه آماده و خنک شده بیفزایید و با همزن آن را یک دست كنید. پنیر پیتزای رنده شده و سبزیجات را به مایه قبل اضافه كرده با قاشق مخلوط نمایید. سفیده تخم مرغ را در ظرفی تمیز و خشک با همزن بزنید تا كاملا پفكی شود. سپس آن را به كمک كفگیر آرام و دورانی به مواد آماده شده اضافه كنید و بعد آن را در ظرف دیواره بلندی كه با همان ظرف سرو شود ریخته و در طبقه وسط فری كه از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم كرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
نكته ۱: در نیم ساعت اول نباید در فر باز شود چون پف سوفله می خوابد.
نكته ۲: فر حتما باید از قبل گرم شده باشد تا سوفله خوب پف كند و آب نیندازد.
نكته ۳: در این سوفله به دلخواه می توان از یک قاشق چای خوری پودر آویشن یا نصف قاشق چای خوری جوز هندی استفاده كرد.
نكته ۴: شما می توانید به دلخواه و با توجه به ذائقه خود، سایر سبزیجات را جایگزین نمایید.