خوراک سبزیجات (تایلندی)
مواد لازم برای 4 نفر :
سینه مرغ ................................................ ۱۰۰ گرم
پیاز ............................................................. ۱ عدد
هویج خرد شده ........................................... ۱ عدد متوسط
كلم بروكلی ............................................... ۱ عدد متوسط
خیار قلمی خرد شده ................................... ۲ عدد
فلفل دلمه ای متوسط ............................... ۱ عدد
گوجه سفت خرد شده و بدون هسته ........... ۱ عدد
سویا سس ........................................... ۲ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی ................................... ۵/۱ قاشق سوپ خوری
سركه ............................................. ۱ قاشق سوپ خوری
شكر ................................................... نصف قاشق سوپ خوری
آرد .................................................... ۱ قاشق چای خوری
روغن ................................................ به میزان لا زم
نمک، فلفل و پودر سیر ....................... به مقدار لا زم
روش تهیه :
ابتدا مرغ را به تكه های كوچک خرد كرده، آن را با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار كنید. سپس پیازها را خرد نموده و در تابه ای مناسب با كمی روغن داغ تفت دهید تا حدی كه پیاز كمی طلا یی شود. مرغ را به پیاز اضافه كنید.پس از تفت دادن سویا سس و همه سبزیجات به جز خیار و گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. برای این كه پخت این خوراک سریع تر باشد بهتر است از قبل هویج و كلم بروكلی را كمی نیم پز نمایید. سپس رب گوجه فرنگی، سركه، شكر و آرد را در نصف لیوان آب در ظرفی جداگانه مخلوط كنید. این سس را داخل مواد بریزید و بگذارید خوراک ۵ دقیقه بجوشد، نهایتا خیار و گوجه را به آن اضافه نمایید.این خوراک را تازه سرو كنید و در كنار آن می توانید از برنج استفاده كنید.