کوکوی پیازچه
مواد لازم
پیازچه ................................... ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ................................... ۵ عدد
آرد .......................................... ۳ قاشق سوپ خوری
بیكینگ پودر ........................... یک قاشق چای خوری
زعفران حل شده در آب ............ چند قطره
پوره سیر ............................. یک قاشق چای خوری
نمک، فلفل .......................... به مقدار لا زم
روش تهیه :
پیازچه را تمیز كرده، بشویید و ریز خرد نمایید. تخم مرغ ها را زده، آرد و بیكینگ پودر و نمک و پوره سیر و فلفل و زعفران را به آن اضافه كنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط نموده در ظرف چرب شده بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت قرار دهید و بعد از پختن و سرد شدن تزیین و سرو نمایید.
نكته: در صورت عدم دسترسی به فر می توانید این كوكو را روی حرارت اجاق گاز و در تابه مناسب سرخ كنید.