عدس پلوی مجلسی
مواد لازم :
برنج ................................... ۵ پیمانه
عدس ................................ ۲ پیمانه
كشمش ............................ چ پیمانه (۱ پیمانه برای داخل مواد وچ پیمانه برای تزیین)
پیاز متوسط ....................... ۱ عدد
گوشت چرخ كرده ............... ۲۵۰ گرم
زعفران ........................... به مقدار لا زم
آب جوش ............................چ پیمانه
روغن ............................. به مقدار لا زم
نمک و فلفل...................... به مقدار لا زم
روش تهیه :
ابتدا برنج را خیس نموده و آبكش كنید (اگر تازه بود ۲ ساعت و اگر برنج كهنه بود ۲۴ ساعت خیس كنید). پیاز را رنده نموده و سرخ كنید. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. در آخر، زعفران، نمک و فلفل را اضافه كرده و یک دوم پیمانه آب بریزید و در ظرف را بگذارید تا كاملا جا بیفتد.
عدس را جداگانه پخته و به مواد اضافه كنید. یک پیمانه كشمش را كمی تفت بدهید و با مواد مخلوط نمایید.
كمی روغن در قابلمه بریزید و مقداری سیب زمینی ورقه شده (در صورت دلخواه آن را قالب بزنید) را كف قابلمه قرار دهید، سپس كمی برنج بریزید و لا یه لا یه مخلوط عدس را اضافه كنید تا برنج و عدس تمام شود. برنج را در دیس كشیده و آن را با كمی زعفران و یک دوم پیمانه كشمش تفت داده شده تزیین نمایید.