Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:31

29
بهمن
عدس پلوی مجلسی

عدس پلوی مجلسی

طرز تهیه عدس پلوی مجلسی

 عدس پلوی مجلسی

 

 

مواد لازم :

 

برنج ...................................  ۵ پیمانه

عدس ................................  ۲ پیمانه

كشمش ............................  چ پیمانه (۱ پیمانه برای داخل مواد وچ پیمانه برای تزیین)

پیاز   متوسط ....................... ۱ عدد

گوشت چرخ كرده ...............  ۲۵۰ گرم

زعفران ...........................  به مقدار لا زم

آب جوش ............................چ پیمانه

روغن .............................  به مقدار لا زم

نمک و فلفل...................... به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

ابتدا برنج را خیس نموده و آبكش كنید (اگر تازه بود ۲ ساعت و اگر برنج كهنه بود ۲۴ ساعت خیس كنید). پیاز را رنده نموده و سرخ كنید. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. در آخر، زعفران، نمک و فلفل را اضافه كرده و یک دوم پیمانه آب بریزید و در ظرف را بگذارید تا كاملا  جا بیفتد.

عدس را جداگانه پخته و به مواد اضافه كنید. یک پیمانه كشمش را كمی تفت بدهید و با مواد مخلوط نمایید.

كمی روغن در قابلمه بریزید و مقداری سیب زمینی ورقه شده (در صورت دلخواه آن را قالب بزنید) را كف قابلمه قرار دهید، سپس كمی برنج بریزید و لا یه لا یه مخلوط عدس را اضافه كنید تا برنج و عدس تمام شود. برنج را در دیس كشیده و آن را با كمی زعفران و یک دوم پیمانه كشمش تفت داده شده تزیین نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، عدس پلوی مجلسی، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 540 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز