کباب کشمیری (هندوستان)
مواد لا زم برای ۲ تا ۳ نفر
مرغ بدون استخوان (بهتر است سینه باشد) ................ ۷۵۰ گرم
پودر زیره سیاه ..................................................... ۱ قاشق چا ی خوری
فلفل قرمز ............................................................چ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ........................................................ چ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ...................................................... ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر* ........................................................ چ قاشق چای خوری
ماست غلیظ ................................................... ۱۵۰ گرم
ادویه گراماسالا .................................................... ۲ قاشق چای خوری
گشنیز خرد شده ریز برای روی غذا ......................... ۲ قاشق سوپ خوری
روغن ................................................................به مقدار لا زم
روش تهیه :
گوشت سینه مرغ را به صورت مكعب های چهارگوش خرد كرده، با مواد فوق مخلوط نموده و ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به چوب های مخصوص كباب چوبی كشیده، با روغن تفت دهید و با حرارت ملا یم كاملا پخته و طلا یی كنید. كباب ها را در ظرف مناسبی چیده و سس آماده شده را روی آن داده، كمی گشنیز پاشیده و سرو نمایید.
مواد لا زم جهت تهیه سس
فلفل سبز دلمه ای بزرگ خرد شده ..................۱ عدد
پیاز متوسط خرد شده ریز................................۱ عدد
آب لیمو تازه ................................................۲ قاشق سوپ خوری
زنجبیل....................................................... ۱ قاشق چای خوری
زیره ..........................................................۱ قاشق چای خوری
هل سبز با پوست ...................................... ۲ عدد
گوجه فرنگی خرد شده بدون پوست ...............۳ عدد
روغن زیتون ................................................ ۲ قاشق سوپ خوری
زردچوبه .................................................... ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی ........................................ ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل .............................................. به میزان لا زم
ادویه گراماسالا ....................................... ۱ قاشق چای خوری
پنیر گوسفندی حبه شده یا پنیر خانگی .....۳۰۰ گرم
روش تهیه:
روغن زیتون را در تابه مناسبی ریخته، زیره و هل سبز را به مدت پنج ثانیه تفت دهید. سپس به ترتیب زنجبیل، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، ادویه گراماسالا ، نمک و فلفل را اضافه نموده و به مدت یک دقیقه تفت دهید سپس گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و پیاز را بیفزایید. این سس را حدود پنج دقیقه با حرارت متوسط بپزید. در پایان پنیر و آب لیمو را اضافه نموده و مخلوط نمایید و روی كباب ها بریزید.