کباب بختیاری(گل)
مواد لا زم برای ۲ تا ۳ نفر
فیله مرغ ......................................... ۵ عدد
فیله گوسفند ................................... ۵ عدد
نمک، فلفل، زعفران ......................... به مقدار لا زم
روغن زیتون ................................... ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
سیخ كباب چوبی یا فلزی ................. به مقدار لا زم
روش تهیه :
ابتدا فیله ها را بدون اینكه برش بزنید با نمک و فلفل و زعفران مزه دار كنید سپس روغن زیتون زده و مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید. فیله ها را از طول به صورت حلقه ای، دور خود پیچیده و در سیخ فرو كنید به این صورت كه یک فیله مرغ و یک فیله گوسفند به صورت یک در میان قرار بگیرند; در هر سیخ می توانید ۴ تا ۵ عدد گوشت بزنید.
در صورتی كه بتوانید و امكانات ایجاب كند بر روی آتش كباب كنید.
در غیر این صورت با مقدار كمی روغن در تابه و روی حرارت ملا یم كباب نمایید.
سپس در دیس بكشید و در كنار آن گوجه كباب شده و لیموترش حلقه شده قرار دهید. این كباب علا وه بر اینكه بسیار خوشمزه است، از نظر شكل ظاهر نیز بسیار زیبا می باشد.در صورت نداشتن فیله گوسفندی می توان از برش های باریک و هم اندازه فیله گوساله استفاده كرد.