Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:00

29
بهمن
لوبیا پلو

لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

لوبیا پلو

 

 

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :

 

برنج ..........................................  ۱ كیلوگرم

لوبیا سبز .................................... ۵۰۰ گرم

گوشت ران گوسفند ...................... ۵۰۰ گرم

پیاز  ........................................... ۱ عدد

رب گوجه فرنگی .......................... ۳ قاشق سوپ خوری

زردچوبه  ....................................یک قاشق چای خوری

روغن  ....................................... ۱۵۰ گرم

كره  .......................................... ۵۰ گرم

آب  ..........................................  ۲ پیمانه

زعفران  ....................................  به میزان لا زم

نمک و فلفل  ............................ به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

پیاز را خرد كرده و با كمی روغن تفت دهید. گوشت را قیمه ای ریز كنید. آن گاه همراه با پیاز تفت دهید. زردچوبه و رب را هم به گوشت بیفزایید و هم بزنید تا رب در روغن تفت داده شده و خامی آن گرفته شود. سپس ۲ پیمانه آب بریزید و بگذارید تا گوشت نیم پز شود.لوبیا را تمیز كرده بشویید و به صورت برش های اریب خرد كنید و در كمی روغن تفت داده و همراه با مقداری زعفران و نمک و فلفل به گوشت اضافه كنید و بگذارید كاملا  بپزد.برنج را مطابق دستور پلو آبكش كنید. داخل قابلمه كمی روغن ریخته، بگذارید تا كاملا  داغ شود.سپس ۲ تا ۳ كفگیر از برنج را داخل قابلمه بریزید و مقداری از مواد گوشت و لوبیا را روی برنج بدهید. این كار را تكرار كنید تا برنج و مواد تمام شود. لا یه آخر را برنج سفید بریزید و كمی زعفران روی آن بدهید و برنج را به مدت نیم ساعت دم كنید. سپس در دیس بریزید و با برنج زعفرانی و كره روی آن را تزیین نمایید.

نكته:  لوبیا برای لوبیا پلو بهتر است ریز خرد شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، لوبیا پلو تعداد بازديد: 946 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز