Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:52

29
بهمن
آش بادمجان

آش بادمجان

طرز تهیه آش بادمجان

آش بادمجان

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

 بادمجان بدون تخم و قلمی ..............  ۱ كیلوگرم

 كشک ساییده غلیظ ....................... ۳ پیمانه

 پیاز   ........................................... ۱ عدد

 سیر داغ  ..................................... ۲ قاشق سوپ خوری

 نمک و فلفل و زردچوبه .................  به مقدار لا زم

 عدس  ...................................... ۱۰۰ گرم

 آب ........................................... ۴ پیمانه

 نعنا داغ...................................  به مقدار لا زم

 روغن برای سرخ كردن ............... به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

بادمجان ها را تمیز كرده، پوست را بگیرید و قسمت چوبی سر آن ها را جدا كرده، نمک بپاشید و یكی دو ساعت صبر كنید تا آب تلخ آن ها خارج شود.

سپس آن ها را كاملا  خشک نموده و حبه قندی خرد كنید و در ظرفی مناسب روی حرارت سرخ نمایید و كنار گذارید. پیاز را خرد نموده و پس از سرخ كردن با بادمجان مخلوط كنید. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را بیفزایید و كمی تفت دهید.

عدس را جداگانه بپزید و به بادمجان اضافه كنید و در آخر آب را روی آن بریزید و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا به مدت یک ساعت پخته شود و جا بیفتد. سپس كشک را اضافه نموده و بعد از اینكه چند جوش زد، آن را از روی حرارت بردارید.

آش را در ظرف ریخته، رویش را با پیاز داغ، نعناداغ، كشک و سیرداغ تزیین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آش بادمجان، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 583 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز