سوپ سبزیجات با مرغ
مواد لازم برای تهیه 4 پیمانه :
ران مرغ .................................................۲ عدد (۴۴۰ گرم)
ساقه كرفس خرد شده.............................۱ عدد (۷۵ گرم)
سیب زمینی كوچک خرد شده ..................۱ عدد (۱۲۰ گرم)
آب .....................................................۱ لیتر (۴ پیمانه)
پیاز كوچک خرد شده..............................۱ عدد (۸۰ گرم)
جو پرک شده .....................................۲ قاشق سوپ خوری
هویج خرد شده....................................۱ عدد (۱۲۰ گرم)
روش تهیه :
ابتدا مرغ را به همراه پیاز خرد شده و آب بپزید. استخوان های مرغ را جدا كرده، دور ریخته و گوشت آن را دوباره داخل آب بریزید.
سبزیجات شامل: كرفس، هویج و سیب زمینی را به همراه جو به مرغ و آب مرغ اضافه كنید و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا جوها نرم شوند.
در چند مرحله آن را در مخلوط كن بریزید تا صاف شود. آنگاه در قابلمه برگردانید و ده دقیقه دیگر با حرارت كم بپزید.
نكته:
۱– این سوپ را می توان در ظروف دربسته تا دو روز در یخچال نگهداری كرد.
۲– به جای جو می توان از برنج یا ماكارونی نیز استفاده نمود.