جوجه کباب چینی
مواد لازم برای 2 نفر :
فیله یا سینه مرغ تكه شده......................۲۵۰ گرم
سیر له شده...........................................۲ حبه
زنجبیل تازه رنده شده..............................۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع............................................۲ قاشق غذاخوری
سس فلفل تند ....................................۱ قاشق مرباخوری
سویا سس.........................................۱ قاشق غذاخوری
ادویه بادیان ......................................۱ قاشق چای خوری
كنجد خام ......................................۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه :
روش تهیه سس:
سیر له شده، سس فلفل تند، سویا سس، ادویه بادیان و زنجبیل را با هم مخلوط كنید.
روش تهیه:
سینه مرغ ها را به اندازه یک بند انگشت برش داده و در سسی كه آماده كرده اید به مدت ۱۲ ساعت بخوابانید سپس به سیخ چوبی كشیده سطح آن ها را با روغن مایع چرب كنید و روی آن را كمی كنجد خام بریزید. برای آماده سازی این غذا هم می توانید دو طرف سیخ ها را در تابه تفت دهید و هم اینكه آن ها را روی منقل كباب كنید و سپس سرو نمایید.
نكته: در صورت كباب كردن روی منقل (شعله مستقیم) برای جلوگیری از سوختن سیخ های چوبی، باید سیخ ها را از قبل به مدت ۱ ساعت در آب سرد خیس كنید و بعد از آن مورد استفاده قرار دهید تا روی شعله مستقیم آتش نسوزند.