Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 19:35

29
بهمن
لوبیای پلوی

لوبیای پلوی

طرز تهیه لوبیای پلوی

لوبیای پلوی

 

 

مواد لازم برای 5 تا 6 نفر :

برنج..........................................۶۰۰ گرم

لوبیای چشم بلبلی......................۳۰۰ گرم

مرغ..........................................۵ تا ۶ قطعه

ادویه  پلو ................................یک قاشق سوپ خوری

گردغوره .................................یک قاشق سوپ خوری

پیاز ........................................یک عدد كوچک

روغن و نمک............................به میزان لا زم

زعفران آب شده.......................یک قاشق سوپ خوری

اسفناج برای  تزئین...................كمی

آب .......................................به میزان لا زم

 

روش تهیه

 ابتدا لوبیای چشم بلبلی را كه از یک ساعت قبل خیس كرده اید بگذارید بپزد و پس از پخت آب آن را خالی كنید. برنج را داخل مخلوط آب و نمک در حال جوش بریزید و چند دقیقه قبل از آبكش كردن، لوبیا را به برنج اضافه نمایید سپس آبكش كنید.

البته بهتر است برنج كمی دان باشد (زنده باشد). پس از آن ۲ تا ۳ قاشق روغن در قابلمه ای مناسب ریخته و سه تا چهار كفگیر برنج را در آن بریزید سپس تكه های مرغ را كه از قبل با ادویه، گرد غوره و پیاز خرد شده مخلوط نموده  و كمی تفت داده  اید، لا ی برنج گذاشته و بقیه ی مخلوط برنج و لوبیا را روی آن بریزید و اطراف برنج را بهشكل مخروطی جمع كنید آن گاه در قابلمه را ببندید و روی حرارت بگذارید. بعد از دم كشیدن حرارت را خیلی ملا یم كرده و به مدت یک ساعت بپزید.

هنگام كشیدن در ظرف روغن یا كره ی آب شده را روی برنج بریزید و با زعفران و اسفناج پخته تزیین نمایید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، لوبیای پلوی تعداد بازديد: 463 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز