کباب حسینی
مواد لازم برای 6 نفر :
گوشت مغز ران یا راسته گوسفند.....................۱ كیلوگرم
فلفل دلمه ای سبز.......................................۲ عدد
پیاز بزرگ...................................................۱ عدد
رب گوجه فرنگی........................................۲ قاشق سوپ خوری
زعفران.....................................................یک دوم قاشق چای خوری
كره......................................................۵۰ گرم
نمک و فلفل.........................................به میزان دلخواه
زردچوبه..............................................۱ قاشق چای خوری
آبلیمو تازه..........................................۲ قاشق سوپ خوری
آب .................................................۷۵۰ میلی لیتر
مواد لازم برای تزیین :
آلوچه برغانی...........................................۱۵۰ گرم
كنسرو ذرت شیرین...................................۱ پیمانه
كنسرو نخود فرنگی .................................۱ پیمانه
سیب زمینی استامبولی پخته شده..........۲۰۰ گرم
روش تهیه :
گوشت را پس از تمیز كردن به قطعه های چهارگوش تكه تكه خرد كنید (به اندازه دو بند انگشت). فلفل دلمه ای و پیاز را هم به تكه های مربع شكل (در حد گوشت) برش دهید. تكه های گوشت را در سیخ های چوبی مخصوص كباب فرو برده و در لا به لا ی آن ها قطعات فلفل سبز و پیاز را قرار دهید. به طوری كه در هر سیخ حدود ۵-۴ قطعه گوشت قرار گیرد.
پس از اتمام تمام مواد، كره را در تابه نچسبی آب كنید و سیخ های آماده را در آن گذاشته و پس از كمی تفت دادن در قابلمه مناسبی قرار دهید. رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل را در باقیمانده كره درون تابه كمی تفت دهید.
سپس آب را به مواد داخل تابه بیفزایید سپس این سس را بر روی سطح كباب ها ریخته و اجازه دهید تا با حرارت متوسط پخته شود. وقتی گوشت ها نیم پز شد، آلوچه های برغانی را نیز به قابلمه اضافه كنید تا كمی پخته و نرم شوند. پس از پخته شدن; آب لیمو، نمک و زعفران را اضافه كنید و سس گوشت موجود در قابلمه را با قاشق بر سطح تمام كباب ها بدهید (مقدار آب باقی مانده در حد سه چهارم پیمانه باشد).
پس از چیدن كباب ها در ظرف مناسب، باقیمانده سس را روی آن ها بریزید و اطراف آن را با مواد ذكر شده برای تزیین بیارایید. (به طور معمول این غذا با برنج سرو می شود).