میگو پلو
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :
برنج ....................................۱ كیلوگرم
میگو ..................................۱ كیلوگرم
پیاز سرخ كرده ....................۴ قاشق غذاخوری
آب زعفران.........................یک چهارم پیمانه
نمک، فلفل و ادویه...............به میزان لا زم
كشمش سرخ شده .............۱ پیمانه
روش تهیه :
برنج را چند ساعت زودتر شسته، خیس كنید. میگوها را پاک كرده، شسته و در آب كش بریزید تا آب آن گرفته شود. پیاز سرخ كرده را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید و میگوها را اضافه كنید، روی حرارت زیاد هم بزنید تا آب آن كشیده شده و كاملا سرخ شود. آن گاه ادویه جات و نمک را اضافه كنید و از روی حرارت بردارید. برنج را مانند چلوهای ساده آبكش كنید و در هنگام دم كردن، میگوها را لا به لا ی برنج دهید. در آخر روی سطح برنج را آب زعفران بریزید. زمانی كه برنج دم كشید مقداری روغن آب كرده روی سطح آن بریزید و همه مواد را با هم مخلوط كنید. سپس در دیس كشیده و با كشمش سرخ كرده سرو كنید.
در صورت تمایل می توانید دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به میگو سرخ شده افزوده و یا ۵۰۰ گرم سبزی ماهی را پاک كرده، سرخ نموده و به میگوها اضافه كنید.