غوره ی بدون هسته ی انگور عسگری را بعد از تمیز كردن، شستن و خشک كردن در ظرف شیشه ای درداری بریزید. یک لیتر آب و دو قاشق نمک را مخلوط كنید و بگذارید این آب نمک بجوشد بعد از خنک شدن آب نمک، آن را روی غوره ها بریزید به طوری كه این آب نمک از ظرف سرریز شده و كاملا روی غوره ها را بپوشاند آن گاه در شیشه ها را فورا ببندید. قبل از بستن در، شیشه ها را كمی تكان دهید تا هوای درون آن ها خارج شود.
همچنین می توان غوره ها را در آب خود غوره نگه داشت ولی باید آب غوره نمک داشته باشد و نباید داخل ظرف غوره غوره هوا وارد شود چون در این صورت كپک می زند. این غوره غوره ها بعد از یک ماه آماده ی مصرف می باشند.
توجه: ظروف شیشه ای كه برای نگهداری غوره غوره مورد استفاده قرار می گیرد، حتما باید در قسمت در، پوشش لا ستیكی داشته باشد تا از نفوذ هوا كاملا جلوگیری نماید.