Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:23

29
بهمن
ترشی غوره غوره

ترشی غوره غوره

طرز تهیه ترشی غوره غوره

 غوره ی بدون هسته ی انگور عسگری را بعد از تمیز كردن، شستن و خشک كردن در ظرف شیشه ای درداری بریزید. یک لیتر آب و دو قاشق نمک را مخلوط كنید و بگذارید این آب نمک بجوشد بعد از خنک  شدن آب نمک، آن را روی غوره ها بریزید به طوری كه این آب نمک از ظرف سرریز شده و كاملا  روی غوره ها را بپوشاند آن گاه در شیشه ها را فورا ببندید. قبل از بستن در، شیشه ها را كمی تكان  دهید تا هوای درون آن ها خارج شود.

همچنین می توان غوره ها را در آب خود غوره نگه داشت ولی باید آب غوره نمک داشته باشد و نباید داخل ظرف غوره غوره هوا وارد شود چون در این صورت كپک می زند. این غوره غوره ها بعد از یک ماه آماده ی مصرف می باشند.

توجه: ظروف شیشه ای كه برای نگهداری غوره غوره مورد استفاده قرار می گیرد، حتما باید در قسمت در، پوشش لا ستیكی داشته باشد تا از نفوذ هوا كاملا  جلوگیری نماید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترشی غوره غوره تعداد بازديد: 701 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز