ذرت بخارپز با قارچ (ذرت مکزیکی )
مواد لازم :
ذرت پخته شده ................................۵۰۰ گرم
كره ی پاستوریزه..............................۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز ..................................۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو .......................................۲ قاشق غذاخوری
قارچ...........................................۱۵۰ گرم
پودر آویشن..................................۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل................................به میزان لا زم
روش تهیه :
ذرت پخته شده یا كنسرو ذرت را با دو قاشق غذاخوری كره مخلوط كنید سپس روی حرارت قرار دهید. نمک و فلفل و پودر آویشن را اضافه كنید و هم بزنید تا ذرت ها مزه دار شوند. قارچ ها را بشویید، ریز خرد كنید و با یک قاشق كره و آب لیمو تفت دهید تا آب قارچ تبخیر شود. قارچ را با ذرت مخلوط كنید و سپس از روی حرارت بردارید و سس مایونز را اضافه كنید و به صورت گرم سرو نمایید.