Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:18

29
بهمن
پلو در کاسه

پلو در کاسه

طرز تهیه پلو در کاسه

پلو در کاسه

 

 

مواد لازم خمیر : 

 

روغن مایع ...................................۱ پیمانه

ماست.......................................۱ پیمانه

تخم مرغ....................................۱ عدد

بیكینگ پودر................................یک قاشق چای خوری

سركه.......................................یک قاشق چای خوری

آرد...........................................به اندازه ای كه خمیر به دست نچسبد

 

مواد لازم میانی : 

 

برنج........................................۳ پیمانه

گوشت سینه ی مرغ.................۲ عدد

پیاز........................................۱ عدد

كنسرو نخودفرنگی..................۱ قوطی

كنسرو ذرت...........................۱ قوطی

كره ....................................۵۰ گرم

قارچ ..................................۲۵۰ گرم

فلفل دلمه ای.........................۲ عدد (یک عدد قرمز، یک عدد سبز)

زعفران آب شده.....................كمی

نمک و فلفل.........................به میزان لازم

 

روش تهیه :

 

تمام مواد لا زم خمیر را با هم مخلوط كنید و كاملا  ورز دهید تا خمیر یک دستی حاصل شود; سپس آن را یک ساعت استراحت دهید. دو سوم از خمیر را به وسیله ی وردنه به قطر ۲ میلی متر باز كنید.

كف و دیواره های قالب دایره ای شكل به قطر ۲۱ سانتی متر را كاملا  چرب كنید; آن گاه این خمیر را داخل قالب قرار دهید; به طوری كه كف و دیواره های قالب را كاملا  بگیرد; در این هنگام مواد میانی را داخل قالب بریزید و روی آن كمی روغن یا كره بدهید; آن گاه یک سوم باقی مانده ی خمیر را به كمک وردنه باز نموده و روی قالب را به كمک آن بپوشانید; سپس لبه های خمیر را مانند قطاب بپیچید و بعد به كمک قلم مو، كمی زرده ی تخم مرغ و زعفران روی آن بمالید و به مدت یک ساعت در فر با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت بپزید.

روش تهیه ی میانی:

برنج را آبكش كنید. سینه ی مرغ را برش داده و با یک عدد پیاز و كره كمی تفت دهید; آن گاه قارچ ها را خرد كرده، هم چنین فلفل دلمه ای ها را نگینی نمایید و همراه مرغ كمی دیگر تفت دهید; سپس نخودفرنگی، ذرت، برنج آبكش شده، زعفران، نمک و فلفل را به مواد فوق افزوده و كاملا  مخلوط نمایید; پس از آن این مواد را كنار بگذارید تا سرد شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پلو در کاسه تعداد بازديد: 498 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز