پلو در کاسه
مواد لازم خمیر :
روغن مایع ...................................۱ پیمانه
ماست.......................................۱ پیمانه
تخم مرغ....................................۱ عدد
بیكینگ پودر................................یک قاشق چای خوری
سركه.......................................یک قاشق چای خوری
آرد...........................................به اندازه ای كه خمیر به دست نچسبد
مواد لازم میانی :
برنج........................................۳ پیمانه
گوشت سینه ی مرغ.................۲ عدد
پیاز........................................۱ عدد
كنسرو نخودفرنگی..................۱ قوطی
كنسرو ذرت...........................۱ قوطی
كره ....................................۵۰ گرم
قارچ ..................................۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای.........................۲ عدد (یک عدد قرمز، یک عدد سبز)
زعفران آب شده.....................كمی
نمک و فلفل.........................به میزان لازم
روش تهیه :
تمام مواد لا زم خمیر را با هم مخلوط كنید و كاملا ورز دهید تا خمیر یک دستی حاصل شود; سپس آن را یک ساعت استراحت دهید. دو سوم از خمیر را به وسیله ی وردنه به قطر ۲ میلی متر باز كنید.
كف و دیواره های قالب دایره ای شكل به قطر ۲۱ سانتی متر را كاملا چرب كنید; آن گاه این خمیر را داخل قالب قرار دهید; به طوری كه كف و دیواره های قالب را كاملا بگیرد; در این هنگام مواد میانی را داخل قالب بریزید و روی آن كمی روغن یا كره بدهید; آن گاه یک سوم باقی مانده ی خمیر را به كمک وردنه باز نموده و روی قالب را به كمک آن بپوشانید; سپس لبه های خمیر را مانند قطاب بپیچید و بعد به كمک قلم مو، كمی زرده ی تخم مرغ و زعفران روی آن بمالید و به مدت یک ساعت در فر با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت بپزید.
روش تهیه ی میانی:
برنج را آبكش كنید. سینه ی مرغ را برش داده و با یک عدد پیاز و كره كمی تفت دهید; آن گاه قارچ ها را خرد كرده، هم چنین فلفل دلمه ای ها را نگینی نمایید و همراه مرغ كمی دیگر تفت دهید; سپس نخودفرنگی، ذرت، برنج آبكش شده، زعفران، نمک و فلفل را به مواد فوق افزوده و كاملا مخلوط نمایید; پس از آن این مواد را كنار بگذارید تا سرد شود.