Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:34

29
بهمن
فیله ی گوشت تنوری با چاشنی ماست

فیله ی گوشت تنوری با چاشنی ماست

طرز تهیه فیله ی گوشت تنوری با چاشنی ماست

فیله ی گوشت تنوری با چاشنی ماست

 

 

مواد لازم : 

 

فیله ی گوسفند...................................................۶ عدد

ماست ساده......................................................یک دوم فنجان

 سیر رنده شده..................................................۲ حبه

ادویه ی كاری....................................................۲ قاشق چای خوری

هل كوبیده ......................................................۱ قاشق چای خوری

پودر فلفل قرمز در صورت دل خواه........................۱ قاشق چای خوری

زعفران آب كرده...............................................چند قطره

 

مواد لازم چاشنی ماست : 

 

ماست ساده..............................................۱ فنجان

گشنیز تازه ی خرد شده .............................۱ قاشق غذاخوری

نعنای تازه ی خرد شده..............................۱ قاشق غذاخوری

پودر زیره(سبز یا سیاه)..............................۱ قاشق چای خوری

 

روش تهیه : 

 

ابتدا ماست، سیر، ادویه ی كاری، هل، فلفل و زعفران را با هم مخلوط كرده، سپس فیله ها را به مواد بیفزایید تا كاملا  با مواد مخلوط شود. مخلوط فیله ها با سس را یک ساعت كنار بگذارید یا روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید. بعد از سپری شدن این زمان گوشت را در ظرفی نسوز قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت بالا ی فر بپزید. در صورت تمایل آن را به قطعات كوچک خرد كنیدوبا چاشنی ماست سرو نمایید.

روش تهیه ی چاشنی ماست:

تما می مواد را باهم مخلوط كرده و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا كاملا  مزه دار شود; سپس به مصرف برسانید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، فیله ی گوشت تعداد بازديد: 791 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز