نان گوشتی
مواد لازم :
مایه خمیر........................................۱ قاشق غذاخوری
جعفری ریز شده...............................یک دوم پیمانه
آرد سفید ......................................۱۲۵ گرم
آرد نخود........................................۱۲۵ گرم
روغن مایع....................................۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ....................................۱ عدد
گوشت چرخ كرده........................۱۰۰ گرم
پیاز ............................................۱ عدد
نمک، فلفل و ادویه.......................به میزان لا زم
آب ولرم ....................................۲۴۰ میلی لیتر
روغن مخصوص سرخ كردن............به میزان لا زم
مواد لازم سس :
آب تمبرهندی .................................۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی.............................۱ قاشق غذاخوری
سركه ی سفید.............................۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ا ی سبز رنده شده.........۱ عدد
نمک و فلفل ................................مقداری
روش تهیه :
مایه خمیر و آب ولرم را در ظرف مناسبی ریخته، جعفری، گوشت چرخ كرده، پیاز رنده شده، آرد نخود، آرد سفید، تخم مرغ، نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه كنید و در پایان دو قاشق روغن مایع با آن مخلوط كنید سپس روی ظرف را پوشانده و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم مواد دو برابر شود.
در ظرف كوچكی روغن مایع مخصوص سرخ كردنی بریزید و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا كاملا داغ شود. مقداری از مواد را با قاشق بردارید و به آرامی در روغن قرار دهید (شكل منظمی نداشته باشد) تا همه جای آن كاملا طلا یی شود. آن گاه در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس همراه با سس مخصوص نوش جان بفرمایید.
روش تهیه ی سس نان گوشتی:
برای تهیه ی سس، همه ی مواد لا زم را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا چندجوش زده و كمی غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.