Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:06

29
بهمن
نثار پلوی قزوین (شیرین پلو)

نثار پلوی قزوین (شیرین پلو)

طرز تهیه نثار پلوی قزوین

نثار پلوی قزوین (شیرین پلو)

 

 

مواد لازم : 

 

برنج......................................................................۵۰۰ گرم

خلا ل پرتقال شیرین شده ی بدون شهد......................۳۰۰ گرم

خلا ل بادام.............................................................۱۷۵ گرم

خلا ل پسته ...........................................................۱۷۵ گرم

زعفران حل شده......................................................۵ قاشق سوپ خوری

گلا ب...................................................................۱ پیمانه

فیله ی مرغ...........................................................یک كیلوگرم

كره .....................................................................۲۵۰ گرم

شربت مربای خلا ل پرتقال ........................................۱ پیمانه

پودر دارچین.............................................................۱ قاشق غذاخوری

خلا ل بادام، خلا ل پسته...........................................برای تزیین

 خلا ل پرتقال شیرین بدون شهد................................برای تزیین

نان لواش  .............................................................برای ته دیگ

روغن مایع..............................................................كمی

 

روش تهیه :

 

خلا ل های بادام و پسته را بعد از پاک كردن و شستن، جداگانه در گلا ب خیس نمایید. فیله های مرغ را پس از شستن مزه دار كنید (البته با نمک بسیار كم); سپس در كره تفت دهید و بگذارید پخته شود. در آخر پخت، یک قاشق زعفران حل شده افزوده و از روی حرارت بردارید. برنج را آبكش كنید. هم چنین در ظرفی روغن مایع بریزید و یک ردیف نان بگذارید; یک لا یه برنج بریزید و بعد از  روی حرارت بردارید.

خلا ل بادام و خلا ل پسته را كه در گلا ب خیس كرده بودید از صافی عبور  داده، گلا ب را نگه دارید و خلا لها را روی برنج داده و خلا ل پرتقال شیرین شده را نیز بیفزایید; هم چنین دارچین به آن زده و یک قاشق زعفران حل شده را نیز بیفزایید و دوباره همین كار را تكرار كنید. اكنون ظرف برنج را روی حرارت كم بگذارید تا بخار برنج معلوم شود; سپس برای درست كردن آب و روغن از ۱۵۰ گرم كره با یک  قاشق سوپ خوری گلا ب استفاده كنید; هم چنین دو  قاشق زعفران حل شده و شربت مربا را با هم حرارت دهید و روی برنج بریزید; سپس در ظرف را گذاشته و صبر كنید تا برنج كاملا  دم بكشد.

زمانی كه خواستید برنج را در ظرف بكشید، یک ردیف برنج مخلوط را ریخته و یک ردیف نیز فیله ی مرغ بچینید. در آخر روی برنج را با خلا ل پسته، بادام، خلا ل پرتقال و كمی دارچین بیارایید.

نكته: این برنج به رنگ زرد خوش رنگ است و می توان به دل خواه خلا ل ها را اضافه تر كرد. این غذا را در شهر قزوین به همراه كوكوی شیرین سرو می شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نثار پلوی قزوین تعداد بازديد: 1094 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز