سوپ جوانه ی گندم
مواد لازم :
آرد ذرت ...............................................۲ قاشق سوپ خوری
استاک مرغ (آب مرغ) ............................۴ پیمانه
اسفناج ...............................................۶ برگ
سینه ی مرغ خرد شده .........................یک دوم پیمانه
جوانه ی گندم......................................یک پیمانه
سركه................................................دو قاشق سوپ خوری
هات سس یا سس فلفل تند ................دو قاشق سوپ خوری
سس سویا.........................................۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع..........................................۱ قاشق غذاخوری
روش تهیه :
ابتدا سینه ی مرغ را با سس سویا مزه دار كنید. سپس با روغن مایع كمی تفت داده و با مخلوط آرد ذرت و استاک روی حرارت بگذارید تا بجوشد. اسفناج را خرد نموده داخل سوپ بریزید و در آخر جوانه ی گندم را اضافه كرده و به مدت دو دقیقه بگذارید بجوشد. سركه را با هات سس مخلوط كرده و به سوپ بیفزایید آن گاه بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و سرو نمایید.