باقلای پخته
مواد لازم :
باقلا..............................۱ كیلوگرم
نمک.............................۲ قاشق غذاخوری
آب .............................۶ تا ۸ پیمانه
سركه.........................یک دوم پیمانه
گلپر ..........................به مقدار لا زم
روش تهیه :
آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آنگاه باقلا را شسته و با پوست در آب جوش بریزید. سپس حرارت را ملا یم كنید و در ظرف را بگذارید تا آرام آرام جوشیده و پخته شود. زمان پخت آن به نوع باقلا بستگی دارد. جهت اطمینان از پخت كامل آن، یک عدد از باقلا را زیر دندان تست كنید، اگر كاملا نرم شده بود، به معنای پخته شدن آن است. آنگاه آن را به همراه سركه و گلپر سرو نمایید.