قارچ سوخاری
مواد لازم :
قارچ ......................................۵۰۰ گرم
جوز هندی...............................یک دوم قاشق غذاخوری
دارچین ..................................یک دوم قاشق غذاخوری
آرد سوخاری............................۲ پیمانه
آرد سفید...............................یک دوم پیمانه
تخم مرغ ..............................۲ عدد
نمک و فلفل........................به میزان لا زم
روش تهیه :
ابتدا قارچ ها را شسته و خشک كنید. تخم مرغ ها را هم بزنید تا یک دست شوند. آرد سوخاری و ادویه هاو نمک وفلفل را مخلوط كنید. قارچ ها را در آرد سفید بغلتانید; سپس در مایه ی تخم مرغ بزنید و در مخلوط آرد سوخاری و ادویه بغلتانید. بهتر است كه دوباره در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید; سپس در روغن فراوان سرخ نمایید.