خر با
مواد لازم :
لپه............................................یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده..............................۱ عدد
مرغ..........................................۳ تكه
گشنیز تازه ی خرد شده..............یک دوم پیمانه
چوب دارچین ............................۱ عدد
سیب زمینی خرد شده..............۱ عدد
گوجه فرنگی خرد شده .............۳ عدد
سیر خرد شده........................۲ حبه
پودر زنجبیل ..........................۱ قاشق چای خوری
زرد چوبه ..............................به مقدار لا زم
پودر فلفل قرمز.......................۱ قاشق مربا خوری
نمک..................................به میزان لا زم
روغن................................كمی برای سرخ كردن
روش تهیه :
ابتدا پیاز و سیر را درون روغن تفت دهید; بعد لپه را بیفزایید و كمی تفت دهید; سپس تكه های مرغ، زنجبیل و زردچوبه را نیز بیفزایید و هم بزنید تا ادویه ها تفت بخورند; بعد گوجه فرنگی را اضافه كرده و هم بزنید; پس از آن چوب دارچین را در آن انداخته و بگذارید یكی دو جوش بزند آن گاه سیب زمینی های خرد شده را افزوده و بعد از یكی دو جوش گشنیز را اضافه كنید، هم چنین نمک و فلفل را هم افزوده و اجازه دهید تا كاملا جا بیفتد. اكنون خورش آماده است. این خورش بدون آب است و با برنج سرو می شود. اگر بخواهید با نان سرو كنید باید كمی آب داخل آن بریزید.