Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:24

29
بهمن
کوفته ی تبریزی

کوفته ی تبریزی

طرز تهیه کوفته ی تبریزی

کوفته ی تبریزی

 

 

مواد لازم : 

 

گوشت چرخ كرده ...................................................۵۰۰ گرم

سینه ی مرغ چرخ كرده ...........................................۲۵۰ گرم در صورت دلخواه

لپه ی پخته شده و چرخ كرده  ..................................۲۰۰ گرم

برنج آبكش شده با زعفران.......................................۱۰۰ گرم

سبزی (تره و مرزه) .............................................به انداز ه ی نیاز

ترخون .................................................................كمی

تخم مرغ................................................................۵ عدد

زرشک، گردو، آلو، پیاز سرخ شده...............................به اندازه ی نیاز

نمک، فلفل، ادویه، و زردچوبه..................................به میزان لا زم

رب....................................................................۲ قاشق سوپ خوری

روغن برای سرخ كردن.............................................كمی

آرد...................................................................۱ قاشق غذاخوری

پیاز ................................................................۲ عدد متوسط

آب ...............................................................به مقدار لا زم

 

روش تهیه : 

 

گوشت چرخ كرده و سینه ی مرغ را با هم مخلوط كنید و كمی بكوبید; سپس  لپه، سبزی و نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه، هم چنین یک قاشق آرد و ۲ عدد تخم مرغ را آمیخته كنید و خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا كند. در آخر برنج را بیفزایید، و در این زمان ورز دادن را كم كنید تا فقط برنج مخلوط گوشت شود.

۲ عدد پیاز را خرد  نموده و در روغن سرخ كنید، هم چنین رب و تمام ادویه جات را در آن سرخ كنید; آن گاه كمی آب روی آن ریخته و بگذارید آب كوفته بجوشد. اگر كوفته درسته باشد، باید گوشت را داخل یک تنظیف قرار دهید و وسط گوشت را گود كنید و داخل آن را از ۳ عدد تخم  مرغ پخته شده، گردو، آلو، زرشک و پیاز سرخ شده پر كنید و گوشت كوفته را گرد كنید و تنظیف را ببندید و آن را به قابلمه در حال جوش انتقال دهید. گاه گاهی كوفته را تكان دهید تا ته كوفته به قابلمه نچسبد، هم چنین با ملا قه از آب جوشیده ی كوفته روی آن بریزید; سپس بگذارید در حدود یک ساعت با حرارت ملا یم بجوشد و بعد از پختن، با سبزیجات تزیین كنید.

توجه:  سینه مرغ را به این جهت استفاده می كنید كه كوفته سفت تر شود و هنگام پخت باز نشود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کوفته ی تبریزی تعداد بازديد: 539 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز