کباب کوبیده
مواد لازم :
مخلوط گوشت سردست و قلوه گاه گوسفند و لخم گوساله ..................۱ كیلوگرم
پیاز .............................................................................................۲ عدد متوسط
نمک، فلفل و زعفران .....................................................................به مقدار لازم
روش تهیه :
ابتدا گوشت را ۲ تا ۳ بار از چرخ گوشت رد كنید; سپس پیاز را رنده ی ریز نموده و آب آن را جدا كنید و همراه با نمک و فلفل و زعفران به گوشت اضافه نمایید و با كف دست ورز دهید تا گوشت چسب پیدا كند; از گوشت گلوله هایی برداشته و به سیخ بكشید و با دست آغشته به آب پیاز، گوشت را به سیخ فرم دهید و با انگشت كمی فشار دهید تا گوشت به سیخ بچسبد و سطح آن صاف شود; سپس سیخ ها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید; آن گاه بر روی آتش قرار داده و آن را مرتب باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد پس از این كار، باد زدن را ملا یم كنید تا گوشت مغز پخت شود. كباب ها را در دیس بچینید و همراه با گوجه فرنگی كبابی سرو نمایید. در صورت تمایل می توانید سماق بپاشید.
گوجه كبابی: گوجه های كوچک را به سیخ بكشید و با چاقو یک برش روی پوست آن بدهید سپس نمک پاشیده و روی آتش بگذارید تا كباب شود.