Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:16

29
بهمن
کباب کوبیده

کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده

کباب کوبیده

 

 

مواد لازم :

 

مخلوط گوشت سردست  و قلوه گاه گوسفند و لخم گوساله ..................۱ كیلوگرم

پیاز .............................................................................................۲ عدد متوسط

نمک، فلفل و زعفران .....................................................................به مقدار لازم

 

روش تهیه :

 

ابتدا گوشت را ۲ تا ۳ بار از چرخ گوشت رد كنید; سپس پیاز را رنده ی ریز نموده و آب آن را جدا كنید و همراه با نمک و فلفل و زعفران به گوشت اضافه نمایید و با كف دست ورز دهید تا گوشت چسب پیدا كند; از گوشت گلوله هایی برداشته و به سیخ بكشید و با دست آغشته به آب پیاز، گوشت را به سیخ فرم دهید و با انگشت كمی فشار دهید تا گوشت به سیخ بچسبد و سطح آن صاف شود; سپس سیخ ها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید; آن گاه بر روی آتش قرار داده و آن را مرتب باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد پس از این كار، باد زدن را ملا یم كنید تا گوشت مغز پخت شود. كباب ها را در دیس بچینید و همراه با گوجه فرنگی كبابی سرو نمایید. در صورت تمایل می توانید سماق بپاشید.

گوجه كبابی: گوجه های كوچک را به سیخ بكشید و با چاقو یک برش روی پوست آن بدهید سپس نمک پاشیده و روی آتش بگذارید تا كباب شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، کباب کوبیده، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 1399 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز